-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κάνουν σεξ µε 41 τρόπους!

Εξήντα χρόνια µετά την περίφηµη Εκθεση Κίνσεϊ για τη σεξουαλική συµπεριφορά των Αµερικανών, η οποία έγινε το µανιφέστο του κινήµατος της σεξουαλικής απελευθέρωσης, οι ΗΠΑ αποκαλύπτονται από τους ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϊ ως µια χώρα πιο απελευθερωµένη σεξουαλικά και µε λιγότερα ταµπού.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϊ, στην Ιντιάνα, πραγµατοποίησαν σε συνεργασία µε το πανεπιστήµιο της Πολιτείας τη λεπτοµερέστερη έρευνα που έχει πραγµατοποιηθεί από τη δεκαετία του 1990 για τη σεξουαλική ζωή των Αµερικανών. Πήραν συνεντεύξεις από 5.865 εφήβους και ενηλίκους από 14 ώς 94 ετών και διαπίστωσαν πως κάνουν σεξ µε 41 διαφορετικούς τρόπους οι οποίοι όµως αποτελούν διαφορετικούς συνδυασµούς πέντε «βασικών» σεξουαλικών συµπεριφορών που είναι οι εξής: κολπική διείσδυση, αυνανισµός, αυνανισµός του / της συντρόφου, στοµατικό σεξ και πρωκτικό σεξ. Η έρευνα έδειξε µάλιστα πως οι πρωκτικές επαφές έχουν διπλασιαστεί και θεωρούνται πλέον απολύτως φυσιολογικές.

Ο γυναικείος οργασµός
Αυτό που φέρνει πιο κοντά τους Αµερικανούς µε την υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι η διαφορετική αντίληψη που έχουν άνδρες και γυναίκες για τον οργασµό: παρά τις 41 παραλλαγές σεξουαλικής επαφής, οι γυναίκες εξακολουθούν να κοπιάζουν περισσότερο για να αισθανθούν την απόλαυση. Ογδόντα πέντε στους εκατό άνδρες ορκίζονται ότι φέρνουν το ταίρι τους σε οργασµό. Οµως το 64% των γυναικών το διαψεύδει. Και όχι µόνον αυτό. Οι γυναίκες άνω των 50 ετών παραδέχονται ότι φτάνουν σε οργασµό ευκολότερα µε έναν ευκαιριακό εραστή, απ ό,τι µε τον σύντροφό τους.

Το 7% των γυναικών και το 8% των ανδρών δηλώνουν ανοιχτά γκέι. Οµως το 14% και το 13% αντιστοίχως, δηλαδή ουσιαστικά οι διπλάσιοι/ες, οµολογούν ότι είχαν τουλάχιστον µια σεξουαλική επαφή µε σύντροφο του ιδίου φύλου, συνήθως στοµατική. Και η κάθετη αύξηση της συχνότητας του πρωκτικού σεξ; Στη χώρα των πουριτανών, όπου πριν από επτά χρόνια είχε χρειαστεί να επέµβει το Ανώτατο Δικαστήριο για να ακυρώσει τους νόµους που απαγόρευαν τον σοδοµισµό και εξακολουθούσαν να ισχύουν σε 32 Πολιτείες, το πρωκτικό σεξ είναι η µορφή σεξουαλικής επαφής που σηµείωσε τη µεγαλύτερη αύξηση τα είκοσι τελευταία χρόνια, από το 20% στο 40%. Ο λόγος; Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC, ο δρ Πέπερ Σβαρτς το αποδίδει στην ολοένα αυξανόµενη διάθεση για πειραµατισµούς. «Αν πειραµατίζεσαι στο σεξ, αργά ή γρήγορα φτάνεις εκεί», λέει αναφερόµενος στο πρωκτικό σεξ.

Οι νέοι προσέχουν
Το πιο ενθαρρυντικό συµπέρασµα της έρευνας είναι ότι οι νεώτερες γενιές, αγόρια και κορίτσια, έχουν πλέον επίγνωση των κινδύνων. Επειτα από χρόνια εκστρατειών και ευαισθητοποίησης, το προφυλακτικό είναι πλέον συνηθισµένο µεταξύ των εφήβων, οι οποίοι συνδέουν την πρώτη σεξουαλική εµπειρία τους µε την έννοια της προφύλαξης: το 79% των εφήβων από 14 ώς 17 ετών χρησιµοποιούν το προφυλακτικό, έναντι του 25% των ενηλίκων.

Πολύτιµα δεδοµένα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ευρήµατα της έρευνας παρουσιάστηκαν την 1η Οκτωβρίου σ’ ένα ειδικό τεύχος της επιθεώρησης «Τhe Journal of Sexual Μedicine». «Είναι µία από τις πιο εκτεταµένες και αντιπροσωπευτικές, σε εθνικό επίπεδο, µελέτες της σεξουαλικής συµπεριφοράς και της χρήσης προφυλακτικού που έχει πραγµατοποιηθεί ποτέ, µε δεδοµένη τη διαφορά των ηλικιών στο δείγµα, από 14 έως 94 ετών», λέει ο Μάικλ Ρις, διευθυντής στην Ιντιάνα του Κέντρου Προώθησης της Σεξουαλικής Υγείας, που συµµετείχε στην έρευνα. «Τα δεδοµένα αυτά για τις σεξουαλικές συµπεριφορές και τη χρήση του προφυλακτικού στη σύγχρονη Αµερική είναι κρίσιµης σηµασίας για τους γιατρούς και τους επαγγελµατίες της δηµόσιας υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραµµή για την αντιµετώπιση ζητηµάτων όπως το ΑΙDS, οι σεξουαλικά µεταδιδόµενες ασθένειες και οι αθέλητες εγκυµοσύνες».

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails