-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Λουκέτο σε πορνογραφικά στούντιο λόγω AIDS

Δύο κορυφαίες εταιρίες πορνογραφίας των ΗΠΑ υποχρεώθηκαν να διακόψουν την λειτουργία τους, όταν ηθοποιός διαγνώσθηκε θετικός στον ιό AIDS

Οι Wicked Pictures και Vivid Entertainment δήλωσαν στους The Los Angeles Times ότι η παραγωγή σταμάτησε για προληπτικούς λόγους.

Ο ηθοποιός, το όνομα του οποίου δεν έχει κοινοποιηθεί, ήταν μέλος του ιδρύματος ιατρικής παρακολούθησης βιομηχανίας πορνό. Η εκπρόσωπος της κλινικής του ιδρύματος ανακοίνωσε ότι γίνονται προσπάθειες να ειδοποιηθούν όλοι όσοι συνευρέθηκαν με τον ασθενούντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνουν εταιρείες της βιομηχανίας δισεκατομμυρίων. Το 2004 η εξάπλωση του ιού HIV προκάλεσε πανικό στη βιομηχανία και διάφορα στούντιο παραγωγής στην Καλιφόρνια έκλεισαν.

Περίπου 14 άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν μολυνθεί με τον ιό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων πορνό.
Αξιωματούχοι του Λος Άντζελες ασκούν κριτική στην πορνογραφική βιομηχανία για την απουσία προφυλακτικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Λος Άντζελες, όσοι εργάζονται στο χώρο έχουν 10 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να μολυνθούν με κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails