-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Οι παραγωγοί πορνό κάνουν μήνυση στους «Πειρατές» του διαδικτύου

Τα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood και οι δισκογραφικές εταιρείες δεν είναι οι μόνοι που καταθέτουν αγωγές εναντίων του παράνομου downloading. Πριν από μερικές εβδομάδες, οι παραγωγοί ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να οργανώσουν οι ίδιοι τις αγωγές που πρόκειται να κάνουν, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο: η αμηχανία.

Είναι δύσκολο να κρίνουμε αν οι αγωγές που έχουν συμπληρωθεί από τα κινηματογραφικά στούντιο και τις δισκογραφικές εταιρείες εναντίον ενός μικρού αριθμού χρηστών είναι αποτελεσματικό μέσο για την καταπολέμηση της πειρατείας. Όμως, στην περίπτωση της πορνογραφίας, η προστιθέμενη αμηχανία που θα νιώσουν οι παραγωγοί εκθέτοντας τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους σε φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, μπορεί να καταστήσει το μέτρο πιο αποτελεσματικό.

Οι παραγωγοί έχουν στόχο τους χρήστες που «κατέβασαν» ταινίες με τραβεστί και με 18-χρονα κορίτσια. Δεδομένου ότι οι αγωγές είναι δημόσια έγγραφα, οι προτιμήσεις σε πορνό των κατηγορούμενων θα εκτεθούν.

Η ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι πολλοί από τους παραγωγούς έχτισαν την καριέρα τους μέσα από διαδικτυακά κανάλια, αμφισβητώντας τα παραδοσιακά μοντέλα διανομής πορνό. Τώρα, η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε σε τέτοιο βαθμό, που ο μέσος χρήστης μπορεί απλά να αποκτήσει τέτοιου είδους εμπορεύματα εντελώς δωρεάν.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails