-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Προσφαίρουν ελεύθερο πληρωμένο sex για μεγαλύτερα κέρδη

Hνωμένο Βασίλειο - Ουαλία : Aρκετές ιερόδουλες προσφαίρουν στο internet ελεύθερο sex για μεγαλύτερο κέρδος σε χρήματα ρισκάροντας ενα πανεθνικό boom στις σεξουαλικές ματαδιδόμενες αρρώστιες.
Μια έρευνα στην Ουαλία βρήκε δεκάδες τέτοια κορίτσια που διαφημίζονται σε δημοφιλή escort sites που για περισσότερα χρήματα κάνουν ελέυθερο sex με τους πελάτες τους.
Τα αποτελέσματα της έρευνας έφεραν τρόμο στους υπέυθυνους στον τομέα της σεξουαλικής υγείας αλλα και σε μια ιδοκτήτρια ενος οίκου ανοχής που πια φοβάται οτι στις μέρες μας τα κορίτσια υπογράφουν την θανατική τους καταδίκη.
Η Becky Adams μια κοπέλα που επι μια 20ετία προσφαίρει σεξουαλικές υπηρεσίας δήλωσε οτι το να πουλάει κάποια κοπέλα ελεύθερες υπηρεσίες ειναι σοβαρή ηλιθιότητα και κατι που στέλνει όλο τον κλάδο σε καταστάσεις σόκ και τρόμου.
Οι περισσότερες κοπέλες ειναι μανιώδης με την ασφάλεια τους και κάνοντας συχνούς ιατρικούς ελέγχους ειναι πολύ πιο καθαρές και απο τις κοπέλες που δεν έχουν σχέση με τον πληρωμένο έρωτα απλά υπάρχουν και μερικές που προσπαθούν προσφαίροντας κάτι τέτοιο να εκμεταλευτούν ενα κενό της αγοράς.
Ειδικά αν μια κοπέλα δέχετε 10 με 15 πελάτες την ημέρα κάνοντας τους ελέυθερο έρωτα τότε βρίσκετε σε μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο. Ειναι πολύ άσχημο άνθρωποι να διαφημίζουν τέτοιες υπηρεσίες στο internet τη στιγμή που οι κίνδυνοι ειναι πασίγνωστοι.
Πολλά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ειναι σε αύξηση στην Ουαλία πχ η μετάδοση των χλαμυδιών εχει αύξηση 18% ενω τα νούμερα του aids εχουν αυξηθεί επίσης.
Η Becky συμπληρώνει οτι όσο τα χρήματα θα βγαίνουν δύσκολα για τους ανθρώπους δυστηχώς τέτοιες πρακτικές θα βρίσκουν έδαφος γιατι φέρνουν περισσότερα χρήματα και κέρδη.

πηγή : www.walesonline.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails