-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Όλο και πιο ανοιχτές σε παράλληλες σχέσεις οι Ελληνίδες

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες – ακόμη περισσότερο οι Ελληνίδες- σε μία παράλληλη σχέση δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από 18 ως 57 ετών.
Όπως δείχνει η έρευνα, ποσοστό 70% τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ομολογούν ότι “έχει περάσει από το μυαλό τους” να κάνουν εξωσυζυγική ή παράλληλη σχέση.

Συγκεκριμένα, το 71,6% των ανδρών λένε ότι έχουν σκεφτεί να κάνουν παράλληλη σχέση, ενώ το 28,4% λένε ότι δεν έχουν μπει στον πειρασμό. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 73% λένε ότι έχουν σκεφθεί να κάνουν παράλληλη σχέση ενώ το 27% λένε ότι δεν έχουν μπει στον πειρασμό.

Τώρα, στην ερώτηση “είχατε ποτέ εξωσυζυγική ή παράλληλη σχέση;” το 40% των γυναικών και το 37,6% των ανδρών απαντούν “ποτέ”. Το 21,2% των ανδρών και το 24,3% των γυναικών απαντούν “μία φορά”, το 28,3% των ανδρών και το 22,2% των γυναικών απαντούν “μερικές φορές” και το 12,9% των ανδρών και το 13,1% των γυναικών απαντούν “πολύ συχνά”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με παλιότερη έρευνα του 2001, το ποσοστό των γυναικών που δηλώνουν ότι δεν είχαν ποτέ εξωσυζυγική σχέση έχει πρακτικά υποδιπλασιαστεί.

Στο ερώτημα “θα κάνατε σεξ με ένα παντρεμένο ή δεσμευμένο άτομο;” το 68,3% των ανδρών απαντούν “ναι” και “όχι” λέει το 31,7%. Στο ίδιο ερώτημα, το 64,7% των γυναικών απαντούν “ναι” ενώ “όχι” λέει το 35,3%.

πηγή : www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails