-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Είχαν ορμές και ορμή

Στην Αυστραλία τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον 47 καταγγελίες έχουν γίνει σε νοσοκομεία της χώρας όπου ατίθασες και σεξουαλικά καυτές νοσοκόμες κατηγορούνται ότι φλερτάρουν ασθενείς.

Αυτή η προκλητική κατάσταση ανάγκασε το νεοσυσταθέν συμβούλιο Υγείας της Αυστραλίας να εκδώσει νέους κανόνες δεοντολογίας με τους οποίους απαγορεύεται ρητά το φλέρτ από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η παραβίαση των κανονισμών μπορεί να καταλήξει στην οριστική απόλυση αναφέρει ο νέος κανονισμός. Επίσης απαγορεύονται βάσει του κώδικα τα σεξουαλικά υπονοούμενα, και τα αστεία που περιέχουν "κακές" λέξεις.

Έτσι οι νοσοκόμες έχουν προειδοποιηθεί ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι των τμημάτων τους της ακούσουν να συζητούν με τους ασθενείς πτυχές της προσωπικής ζωής τους κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως σεξουαλική παραβίαση.

Ακόμα και αν ένας ασθενής συναινεί ή είναι αυτός που ξεκινά τα σεξουαλικά υπονοούμενα , είναι ευθύνη της νοσοκόμας να διατηρεί τα επαγγελματικά όρια.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails