-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νικητής των εκλογών... το σεξ!

Το καλύτερο για την Ελλάδα θα ήταν να γίνονται κάθε μέρα εκλογές». Κι αν αυτή η ρήση που λέει ο λαός έχει να κάνει με την καλυτέρευση της ζωής του, καθώς οι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει προεκλογικά να τα δίνουν όλα, τώρα πλέον θα θέλαμε να γίνει πραγματικότητα για να καλυτερεύσουμε και τη σεξουαλική μας ζωή.

Κι αν οι προεκλογικές υποσχέσεις μένουν στα συρτάρια των υπουργείων μετά τις εκλογές, δεν συμβαίνει το ίδιο με την επίδραση των εκλογών στη σεξουαλική μας ζωή, καθώς τα αποτελέσματα είναι απτά! Οι εκλογές εξιτάρουν τους Ελληνες! Και άσχετα με το πιο κόμμα κερδίζει, ή ποιος δήμαρχος ή περιφερειάρχης εκλέγεται, νικητής των εκάστοτε εκλογών είναι το ΣΕΞ!

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) σε δείγμα 600 ανδρών 18 έως 45+, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που διεξήχθη στο διάστημα 22-28 Σεπτεμβρίου του 2009, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, το 78% του δείγματος απάντησε ότι η ερωτική του διάθεση έχει αυξηθεί, με παράλληλη αύξηση των σεξουαλικών επαφών κατά 72%. Σε προηγούμενη έρευνα της ΕΜΑΣ (Ιούνιος 2008 - δείγμα 1.800 ενηλίκων) με τίτλο «Κραχ και στο Σεξ», που διεξήχθη σε συνεργασία με την ALCO, έδειξε ότι η περίοδος εκείνη με τα έντονα οικονομικά προβλήματα διεθνώς αλλά και στη χώρα μας, είχε επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή, με το 76% να δηλώνει μειωμένη ερωτική διάθεση, με παράλληλη μείωση των σεξουαλικών επαφών κατά 62%.

Στη νέα έρευνα της ΕΜΑΣ η προσδοκία της αλλαγής δημιούργησε συναισθηματική ευφορία για μια καλύτερη περίοδο και το 74% πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά μετά τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, Χειρουργό Ουρολόγο, Πρόεδρο της Ε.Μ.Α.Σ. «Eίναι γνωστό και έχει αποδειχτεί από σχετικές έρευνες ότι η κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάσταση συνδέονται άμεσα με την ερωτική διάθεση και έκφραση. Σε δύσκολες περιόδους το ενδιαφέρον μετατοπίζεται αφού δημιουργούνται φοβικά σύνδρομα για το αύριο και το μέλλον, με αποτέλεσμα η libido να μειώνεται δραματικά.

Η περίοδος που διανύουμε με τις έντονες πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται ότι επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του κόσμου, αφού θεωρεί ότι από την αδράνεια και τη στασιμότητα, είναι σαφώς προτιμότερη μια αλλαγή η οποία καλλιεργεί ελπίδες για καλύτερες μέρες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτή την έρευνα δεν υπάρχει επιλογή νικητών ή νικημένων, αφού στο δείγμα της έρευνας οι συμμετέχοντες ανήκουν σε όλες τις πολιτικές επιλογές. Εκτός όμως από την άνοδο της ερωτικής διάθεσης, θεαματική είναι και η γενικότερη εξέλιξη της συναισθηματικής κατάστασης κατά 81% και η ελπίδα για βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ποσοστό 72%.

Τα ευρήματα της έρευνας είναι εντυπωσιακά και δεν έχουν παρατηρηθεί παρόμοιες ανατροπές σε προηγούμενη προεκλογική περίοδο».

πηγή : www.erotorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails