-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σεξουαλικά ήθη και έθιμα του πλανήτη μας

Ανατρέχοντας στα σεξουαλικά ήθη και έθιμα του πλανήτη μας βλέπου την πολυποικιλότητα των σεξουαλικών εθίμων απο τα πανάρχαια χρόνια έως και την εποχή μας.
Στη φυλή των Μασάϊ όταν μια κοπέλα έχει πρώτη φορά περίοδο την παντρεύουν αμέσως συνήθως με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο της γιατί για να παντρευτεί κάποιος άντρας πρέπει να έχει μια κάποια περιούσια, κάτι που θέλει χρόνια συνήθως. Αυτό για να ξέρετε δεν το κάνουν λόγω συντηρητισμού, το αντίθετο μάλιστα. Μετά το γάμο η γυναίκα θεωρείται μεν ιδιοκτησία του συζύγου της άλλα μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με οποίον άλλον άντρα επιθυμήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν μείνει έγκυος από κάποιον έκτος του άντρα της κανένα πρόβλημα επίσης, το παιδί μεγαλώνει με τον σύζυγο της μητέρας του.
Σε μια φυλή της κεντρικής Αμερικής δεν έχουν κανένα περιορισμό στη σεξουαλική συμπεριφορά. Η γυναίκα παντρεύετε κάποιον άντρα άλλα μπορεί να κάνει σεξ με κάθε άντρα. Τα παιδιά τα μεγαλώνει το ζευγάρι άσχετα από το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας. Πέρα από αυτό υπάρχει μια γιορτή στην οποία κάνουν ομαδικό σεξ για να τιμήσουν τους θεούς. Δυστυχώς η επιρροή των ιεραποστολών έχει κάπως κάνει πιο συντηρητική τη σεξουαλική τους ηθική τα τελευταία χρόνια.
Στο Θιβέτ είναι σύνηθες το φαινόμενο της πολυανδρίας. Αρκετές φορές μια γυναίκα παντρεύεται έκτος από τον άντρα της όλα τα αδέλφια του όσο μικρά και να είναι που όταν ενηλικιωθούν κάνουν σεξ μαζί της.Οι ιθαγενείς της Αυστραλίας αποκαλούν την σεξουαλική πράξη "play". Ο καθένας συμμετέχει στο παιχνίδι ανάλογα με τις δυνάμεις του. Στην Αφρική...μια γυναίκα της φυλής Rega όταν θα συναντήσει εντελώς τυχαία έναν άνδρα σε μια παράμερη περιοχή του παραδίδεται χωρίς δεύτερη σκέψη και αν ο άνδρας δεν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή θα γελάσει σε βάρος του όταν θα βρεθεί με τις φίλες της! Οι γυναίκες μιας άλλης φυλής, της Dahomey, η οποία λατρεύει τα φίδια ως ιερά πρόσωπα φορούν μια κοντή φούστα που την αφήνουν να πέσει μόλις συναντήσουν κάποιον άνδρα για τον οποίο θα νιώσουν σεξουαλική επιθυμία! Οι γυναίκες της φυλής Dschisu έχουν μια άλλη συνήθεια, αν δεν ικανοποιηθούν όπως θα ήθελαν αρχίζουν να ουρλιάζουν μέχρι να το μάθει όλη η γειτονιά!
Οι ιθαγενείς τις Αυστραλίας είχαν (ή έχουν ακόμα, δεν ξέρω) το έθιμο να... γνωρίζει η νύφη (με τη βιβλική έννοια του όρου) τους άντρες του χωρίου πριν το γάμο της με τον σύζυγο της. Για τους άντρες Σιού είναι μεγάλη προσβολή να μην δεχτείς να κάνεις σεξ με τις γυναίκες τους. Οι Σιριόνο της Βολιβίας έχουν αναγάγει το γάμο σε οικογενειακή υπόθεση. Η γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με τους αδελφούς του σύζυγου της όπως και ο άντρας μπορεί να κάνει σεξ με τις αδελφές της σύζυγου του. Για τη φυλή των Μαγκάϊα των νησιών Κουκ το σεξ είναι θέμα παιδείας. Τα αγόρια από τα 13 ξεκινάνε εντατικά μαθήματα του σεξ από μια από τις μεγαλύτερες γυναίκες της φυλής. Τους μαθαίνει όλες τις τεχνικές ώστε να φέρνουν τις γυναίκες σε πολλούς οργασμούς γιατί για να παντρευτούν περνάνε σκληρές δοκιμασίες. Για να δεχτεί κάποιον μια κοπέλα για εραστή της πρέπει να την φέρει σε οργασμό αγγίζοντας μονό τα γενετικά της όργανα. Αν αποτύχει πάει ξανά στην... ίδια τάξη. Τα κορίτσια περνάνε κι αυτά μια εκπαίδευση καθώς μέχρι το γάμο το σεξ είναι ελεύθερο.Οι Μούρια της Ινδίας μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα σπίτι που λέγεται γκοτουλ. Από μικρή ηλικία κάνουν σεξ και τα αγόρια τα τιμωρούνε αν κοιμηθούνε με το ίδιο κορίτσι πάνω από τρεις φορές συνεχόμενα.Οι γυναίκες των Χιουρον της βόρειας Αμερικής είναι στην καλύτερη θέση. Παντρεύονται οποιον θέλουν, κάνουν σεξ με οποίον μη συγγενή τους θέλουν, και αν βαρεθούν τον άντρα τους του ζητάνε άπλα να φύγει καθώς μονό οι γυναίκες έχουν περιουσία. Οι Εσκιμώοι αποκαλούν την σεξουαλική πράξη με μια λέξη της οποίας η κοντινότερη μετάφραση είναι το "χαμογελάω". Το θεωρούν επίσης και αυτοί μέρος της φιλοξενίας προς τους ξένους να προσφέρουν την γυναίκα τους για ένα-δυό "χαμόγελα".
Στη Χαβάη, οι γυναίκες δέχονταν τα πρώτα σεξουαλικά ερεθίσματα λίγο μετά τη γέννησή τους. Σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα, οι μητέρες των κοριτσιών ρίχνουν μητρικό γάλα στον κόλπο των νεογέννητων κοριτσιών τους, προκειμένου να ενδυναμώσουν τα σεξουαλικά όργανα και να τα μυήσουν στον κόσμο της ερωτικής ικανοποίησης.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails