-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής άνοιξε στην Ευρώπη

Αρκετοί Γάλλοι, των οποίων τα σπίτια είναι σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα.
Ο "Παράδεισος", που παρουσιάζεται ως ο πιο μεγάλος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, άνοιξε χθες Πέμπτη βράδυ στην Λα Χονκέρε, μία μικρή πόλη της ισπανικής Καταλονίας, η οποία είναι ήδη διάσημη για τον σεξοτουρισμό της, ιδιαίτερα προς τους Γάλλους γείτονές της.

Αρκετοί Γάλλοι, των οποίων τα σπίτια είναι σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα, η οποία βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την γαλλική πόλη Περπινιάν. Εκεί ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου, όπου εργάζονται περίπου εκατό πόρνες, κυρίως από την Ρουμανία.

Ο δήμαρχος της Λα Χονκέρα, Χορδί Τσαμπέθας, είχε προσπαθήσει να αποτρέψει την δημιουργία του Παραδείσου. Όμως, το ισπανικό δικαστήριο αναγκάστηκε να εκδώσει την οικοδομική άδεια.

Στην Λα Χονκέρα, όπου κατοικούν 3.000 άτομα υπάρχουν ακόμη περίπου δώδεκα "puticlubs", όπως λέγονται στην Ισπανία, όπου εργάζονται εκατοντάδες κορίτσια.

πηγή : www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails