-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Θα ευχαριστηθούν και τα άλογα..

Ένα πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ένα τζόκευ κλαμπ στην Αυστραλία για να εγκαινιάσει τη καλοκαιρνή σεζόν. Διοργανώνει ιπποδρομίες με καυτές γυναίκες οι οποίες θα διαγωνιστούν φορώντας μόνο το μπικίνι τους και τα αθλητικά τους παπούτσια για 5.000 δολάρια
Το Gold Coast Turf, ένα Αυστραλιανό τζόκευ κλαμπ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διεξάγει αγώνες ιπποδρομίας που αντί για άλογα όπως είθισται θα τρέξουν πάνω από 150 καυτές γυναίκες φορώντας μόνο το μπικίνι τους και τα αθλητικά τους παπούτσια.
Με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκαν οι διοργανωτές να.. εγκαινιάσουν τη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Φυσικά οι κοπέλες δεν θα τρέξουν χωρίς κάποιο αντίκρυσμα αλλά η νικήτρια θα λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 δολαρίων.
Την έμπνευση του εν λόγω event την δανείστηκαν από την Αμερικάνικη και αυθεντική εκδοχή του τζόκευ κλαμπ Hollywood Park Bikini Beach Mile.
Ωστόσο δεν έγινε ομόφωνα αποδεκτό το εν λόγω event στο Κουίνσλαντ καθώς αρκετοί υποστηρίζουν ότι θα ρίξει το επίπεδο του κλαμπ.
Ο υπεύθυνος του κλαμπ, Γκράντ Σιδερ διαφωνεί κάθετα με αυτές τις απόψεις λέγοντας πως μπορεί μεν κάποιοι να το θεωρούν εξευτελιστικό ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένο.
"Όταν ο κόσμος αναφέρει το 'Gold Coast' σκέφτεται αμέσως μαγιό, παραλία, γυναίκες για αυτό και εμείς κάνουμε ένα μαρκετίστικο παιχνίδι με σκοπό να προωθήσουμε τις ιπποδρομίες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή : kanonitv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails