-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το νέο Playboy Club ανοίγει

Με ανυπομονησία περιμένουν στο Λονδίνο να ανοίξει τις πόρτες του το νέο Playboy Club στη θέση του θρυλικού Venus του οποίου τα πάρτι τη δεκαετία του '60 έμειναν στην ιστορία. Τα κουνελάκια έχουν πάρει θέση.

Εκεί που ήταν το παλιό Venue, όπου διασημότητες όπως ο Τζόρτζ Μπέστ και ο Τζακ Νίκολσον την δεκαετία του εξήντα έκαναν τα πιο τρελά πάρτι στο Λονδίνο αναμένεται να ανοίξει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 το νέο Playboy Club.
Το νέο Playboy Club θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο, κοκτέιλ μπαρ και καζίνο και θα καταλαμβάνει τους δύο πρώτους ορόφους του κτηρίου.
Ο Χλιου Χέφνερ, ιδρυτής του Playboy, όταν άνοιξε το πρώτο Playboy Club στο Λονδίνο ήταν ένας από τους αγαπημένους του χώρους εκτός ΗΠΑ. Σε δήλωσή του στη Ντέιλι Τέλεγκραφ αναφέρει “Ανυπομονώ την επιστροφή μας στο Λονδίνο. Έτσι γιορτάζουμε στο περιοδικό, με καλό φαγητό, ποτό, όμορφα κορίτσια και ψυχαγωγία.''
Το αρχικό Playboy Club του Λονδίνου άνοιξε το1966 στο 45 Park Lane και έγινε στέκι των διασημοτήτων και των πλούσιων. Έκλεισε όμως το 1981 μετά την ανάκληση της άδειας τυχερών παιχνιδιών.
Ο Σκότ Φλάτρ Διευθύνων Σύμβουλος της Playboy Enterprises, δήλωσε .''Όταν ο Χίου θα ανοίξει το νέο Playboy Club θα επαναφέρει την κλάση και την πολυτέλεια. Θέλει μια πρότυπη νυχτερινή ζωή για όλο τον κόσμο"
Αναμένεται εκτός από το Λονδίνο να ανοίξουν playboy club στο Κανκούν του Μεξικού, το Μακάο και το Μαϊάμι Μπίτς.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails