-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η πορνοστάρ και ο κτηνίατρος..

Τίτλους τέλους βάζει στην καριέρα η γνωστότερη Αυστραλή πορνόσταρ, Μόνικα Μέιχεμ καθώς όπως ανακοίνωσε πρόκειται να παντρευτεί. Η 32χρονη Μόνικα με περισσότερες από 400 ταινίες στο ενεργητικό της αφήνει στα κρύα του λουτρού τους φανατικούς "σινεφίλ" θαυμαστές της για τα μάτια ενός κτηνιάτρου.

Η Μόνικα ερωτεύτηκε το 40ρη κτηνίατρο και αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του. Για να μην τον εκθέσει στους πελάτες του (υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν...
είναι ανοιχτόμυαλοι αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μόνο το μικρό του όνομα.

Σε δήλωσή της η Μόνικα τόνισε "Δεν ξέρω πώς οι πελάτες του θα αισθανθούν όταν μάθουν ότι παντρεύτηκε μια πρώην πορνοστάρ, έτσι είναι καλύτερα να μην αποκαλύψω το επώνυμό του. Το όνομά του πάντως είναι Τζέισον"

Το ζευγάρι συναντήθηκε πριν από τρεις μήνες σε ένα κλάμπ του Λος Άντζελες και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Η Μόνικα βρισκόταν εκεί για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Sex And The City και όταν γνώρισε τον 40χρονο κτηνίατρο όπως η ιδία δήλωσε δεν έκανε έρωτα μαζί του τις πρώτες εβδομάδες.

Σήμερα το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί σε ένα πλοίο κατά τι διάρκεια μιας κρουαζιέρας. Μόλις 45 άτομα είναι καλεσμένα στο γάμο. Στη συνέχεια θα βρεθούν στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας για το μήνα του μέλιτος.

πηγή : trelokouneli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails