-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η Τουρκία κατέσχεσε τη «Σαβαρόνα» των οργίων Οίκος ανοχής πολυτελείας είχε γίνει η θρυλική θαλαμηγός του Κεμάλ Ατατούρκ

Η τουρκική κυβέρνηση κατέσχεσε τη θρυλική «Σαβαρόνα», τη θαλαμηγό του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, μετά τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου τα οποία αποκάλυψαν ότι κύκλωμα την είχε μετατρέψει σε οίκο ανοχής.

Τα σεξουαλικά όργια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έπειτα από έφοδο που έκαναν η Ακτοφυλακή και η Αστυνομία στο ιστορικό γιοτ στα ανοιχτά του Φέτχγιγε, στα νότια παράλια της Τουρκίας, ύστερα από καταγγελίες που υπήρχαν εδώ και επτά μήνες. Ανδρες της τουρκικής Ακτοφυλακής εισέβαλαν στο εσωτερικό της πολυτελούς θαλαμηγού και συνέλαβαν συνολικά 14 άτομα, ανάμεσά τους δύο ανήλικα κορίτσια και άλλες οκτώ κοπέλες από την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Μεταξύ των υπολοίπων έξι συλληφθέντων συγκαταλέγονται ξένοι επιχειρηματίες και κάποιος που, όπως διέρρευσε, είναι ο προσωπικός σύμβουλος του πρωθυπουργού του Καζακστάν Καρίμ Μασίμοφ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η θαλαμηγός χρησιμοποιούνταν για τη «διασκέδαση» τούρκων και ξένων επιχειρηματιών, οι οποίοι πλήρωναν τις κοπέλες από 3.500 ως 12.000 ευρώ για τις ολονύκτιες «υπηρεσίες» της καθεμιάς.

Το πλοίο, μήκους 136 μέτρων, ανήκε στον τούρκο επιχειρηματία Καραμάν Σαντίκογλου, ο οποίος το είχε υπενοικιάσει από το τουρκικό κράτος το 1989 για 49 χρόνια. Ο Σαντίκογλου, ο οποίος έλειπε στο Ιράκ όταν έγινε η επιδρομή στη θαλαμηγό, δήλωσε άγνοια για το θέμα.

Στο πρωτοφανές αυτό σκάνδαλο, το οποίο έχει συνταράξει την κοινή γνώμη της γείτονος χώρας, παρενέβη αμέσως ο υπουργός Πολιτισμού Ερτογρούλ Γκιουνάι θέτοντας θέμα να μεταβιβαστεί στο Δημόσιο η κυριότητα της θαλαμηγού. Ο υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ δήλωσε ότι μπορεί να ακυρωθεί η σύμβαση ενοικίασης και να μεταβιβαστεί η κυριότητα στο υπουργείο Πολιτισμού.

«Εχω δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες ώστε η κυριότητα του πλοίου να μεταβιβαστεί άμεσα στο υπουργείο Πολιτισμού» τόνισε ο Σιμσέκ, επισημαίνοντας ότι «αν ο σημερινός ιδιοκτήτης της θαλαμηγού αρνηθεί να μας την παραχωρήσει, τότε θα πάμε το ζήτημα στα τουρκικά δικαστήρια». Η «Σαβαρόνα» ναυπηγήθηκε το 1931 στο Αμβούργο για την κόρη του αρχιμηχανικού της γέφυρας του Μπρούκλιν Τζον Ρόμπλινγκ . Η θαλαμηγός, η οποία διαθέτει 17 πολυτελείς σουίτες, πουλήθηκε στο τουρκικό Δημόσιο το 1938.

Ο Ατατούρκ φιλοξένησε εκεί σημαντικούς ξένους. Στην Τουρκία το πλοίο θεωρείται σκάφος-σύμβολο για ολόκληρο το τουρκικό έθνος. Η προσβολή της μνήμης του Κεμάλ διώκεται ποινικώς.

Πηγή : tnsite.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails