-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ροζ ... υποτροφία !!!!!!!!!


Σε πικάντικο θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση Αμερικανίδας φοιτήτριας, η οποία αφού γύρισε ταινία πορνό, κινδύνεψε σύμφωνα με φήμες να χάσει την υποτροφία της.
Ωστόσο το υποτιθέμενο γράμμα καταγγελίας δεν βρέθηκε ποτέ
Με ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας τη φοιτητική της ταυτότητα η Ελίζαμπεθ Χοκενσον φαίνεται σαν να ποζάρει για κάποιο φίλο.
Ωστόσο η αλήθεια δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται αφού η 18χρονη φοιτήτρια γεωλογίας δείχνει όλο νάζι τη ταυτότητά της για να αποδείξει ότι είναι ενήλικη ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.
Η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Αριζόνα όχι μόνο πρωταγωνίστησε σε ροζ ταινία αλλά όπως αποδείχτηκε δεν έχασε και την υποτροφία της ύψους 33.000 δολαρίων, η οποία λέγεται πως ήταν έτοιμη να χάσει μετά από γράμμα διαμαρτυρίας που απέστειλε φοιτητής στο πανεπιστήμιο καταδικάζοντας τη πράξη της.
Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους γράμμα και η ίδια μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Όπως δήλωσε, ό,τι έκανε το έκανε για να μαζέψει χρήματα ώστε να πληρώσει τις σπουδές της.
Στο βίντεο η νεαρή φοιτήτρια πείθεται από έναν φωτογράφο να γδυθεί και μετέπειτα συνευρίσκονται ερωτικά ενώ της υπόσχεται ότι θα την κάνει πορνοστάρ και θα βγάζει 5.000 δολάρια τη μέρα.
Για τη ταινία η Ελίζαμπεθ έλαβε το ποσό των 2.000 δολαρίων και της υποσχέθηκαν ότι το βίντεο, το οποίο θα ανέβαινε σε ιστοσελίδα θα μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι πλήρωναν.

πηγή : alfanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails