-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Γιατί οι άνδρες δε θυσιάζουν τις νυχτερινές εξόδους με την ερωμένη τους

Σε περιόδους κρίσης οι άντρες κόβουν από τη διασκέδαση με τις συζύγους τους αλλά τα δίνουν όλα για να περνάνε καλά με τις ερωμένες τους.

Οι άνδρες, που απατούν τη γυναίκα τους, παραδέχονται ότι θα θυσίαζαν εύκολα τις διακοπές και τις νυχτερινές εξόδους με τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης, την ίδια στιγμή όμως δε διστάζουν να δαπανήσουν χρήματα για τις ερωμένες τους. Αυτό αποκάλυψε μια νέα μελέτη, που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι άνδρες εξακολουθούν να θεωρούν την παράνομη ερωτική ζωή τους αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια, ακόμη και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι και το τελευταίο πράγμα που θα δέχονταν να στερηθούν είναι το κρασί και το δείπνο με τις ερωμένες τους.

«Περιουσιακά στοιχεία, όπως τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα μοντέρνα κινητά τηλέφωνα, μπορούν να προσφέρουν στιγμιαίες εκρήξεις ευτυχίας, αλλά ο ενθουσιασμός και η ευφορία που κερδίζει κανείς από μια παθιασμένη εξωσυζυγική σχέση είναι αξεπέραστες συγκινήσεις», ανέφερε η Sara Hartley από την ιστοσελίδα IllicitEncounters.com, που διεξήγαγε την έρευνα.

«Το τελευταίο πράγμα που αυτοί οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να απαρνηθούν είναι κάτι που τονώνει το εγώ τους», δήλωσε ο ειδικός σε θέματα σχέσεων, Phillip Hodson.

«Το να έχουν μια ερωμένη δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ για τους άνδρες, έχει να κάνει ουσιαστικά με την αυτοπεποίθηση και την αυτοϊκανοποίησή τους. Η ερωμένη είναι πιο σημαντική για αυτούς γιατί τους κάνει να αισθάνονται επιθυμητοί και σέξι παρά για το ίδιο το σεξ», πρόσθεσε.

πηγή : www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails