-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κόβουν δέντρα για να πολεμήσουν την πορνεία

Περιβαλλοντικές οργανώσεις εξέφρασαν την οργή τους για το σχέδιο των τοπικών αρχών του Abruzzo, στην κεντρική Ιταλία, να καταπολεμήσουν την πορνεία κόβοντας δέντρα.

Για δεκαετίες, οι τοπικές αρχές προσπαθούσαν να ελέγξουν την κατάσταση στην οδό Bonifica del Tronto, έναν παράδεισο του αγοραίου έρωτα, που εκτείνεται σε απόσταση 16 χιλιομέτρων (από τις ακτές τις Αδριατικής και κατά μήκος του ποταμού Tronto). Όλα αυτά τα χρόνια, είχαν τοποθετηθεί κάμερες, πραγματοποιήθηκαν έφοδοι της αστυνομίας, επιβλήθηκε 24ωρη περιπολία και οι δήμαρχοι των πόλεων κοντά στο δρόμο υπέγραψαν τοπικούς κανονισμούς που επέβαλαν πρόστιμα στους «πελάτες». Κανένα από αυτά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τον περασμένο μήνα, ο υπεύθυνος δημοσίων έργων της περιοχής, Angelo Di Paolo, ανακοίνωσε πως έφτασε η ώρα να ληφθούν δραστικά μέτρα και κοινοποίησε την απόφαση των περιφερειακών και δημοτικών αρχών να κόψουν όλα τα δέντρα γύρω και κατά μήκος των ακτών του ποταμού Tronto, όπου οι ιερόδουλες ασκούν το επάγγελμά τους.

Τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της WWF, δήλωσαν πως το πλάνο αυτό των αρχών θα έχει ως συνέπεια την καταστροφή 2800 στρεμμάτων δάσους, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για το οικοσύστημα της περιοχής, λέγοντας πως το μόνο έγκλημα των χιλιάδων αυτών δέντρων που θα την πληρώσουν ήταν ότι το φύλλωμά τους προσέφερε καταφύγιο σε σκλάβες του έρωτα.»

«Οι αρχές ούτε που έλαβαν υπόψη τους τα ελαφρυντικά. Μεταξύ άλλων, τα δέντρα αυτά απορροφούν χιλιάδες τόνους διοξειδίου του άνθρακα και δίνουν στους ανθρώπους πολύτιμο οξυγόνο. Επιπλέον, εμποδίζουν τα λιπάσματα και τα παρασιτοκτόνα να φτάσουν στο ποτάμι,» πρόσθεσαν.

Μετά από απογραφή μίας ΜΚΟ, στην Bonifica Del Tronto εργάζονται 600 ιερόδουλες. Οι περισσότερες είναι Νιγηριανής καταγωγής, ενώ υπάρχουν και Ρουμάνες, Βραζιλιάνες, Αλβανίδες και Κινέζες.

Ο Di Paolo είναι γνωστός για τις δυναμικές του αντιδράσεις. Πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν δήμαρχος της πόλης Canistro, είχε γίνει σε όλη την Ιταλία γνωστός επειδή είχε πυροβολήσει έναν ληστή τράπεζας, τον καταδίωξε και τον συνέλαβε ο ίδιος.

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails