-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ενδυνάμωση-επιμήκυνση του πέους

Με τις ασκήσεις Kegels μπορείς να πετύχεις αλύγιστη στύση και περισσότερο έλεγχο κατά την εκσπερμάτωση ενδυναμώνοντας τους μυς που βρίσκονται στην πυελική περιοχή. Ξεκίνα με μερικές και φτάσε μέχρι και 200 την ημέρα. Μετά από μερικούς μήνες, οι πυελικοί μύες σου θα γίνουν τόσο δυνατοί, ώστε θα μπορείς να τους ελέγχεις ακόμη και τη στιγμή τις εκσπερμάτισης.
Οι ασκήσεις Κέγκελ, γίνονται και από άνδρες, για την ενδυνάμωση του Ηβοκοκκυγικού μυ και άλλων μυών του πυελικού διαφράγματος. Εντόπισε τους σωστούς μυς διακόπτοντας την ροή των ούρων τη επόμενη φορά που θα είσαι στην τουαλέτα. Με τις ασκήσεις Κέγκελ οι άνδρες αποκτούν ισχυρότερη στύση και καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτισής τους.
Ασκήσεις Kegel
Οι ηβο-κοκκυγικοί μυες χρησιμεύουν σε δυο πράγματα: Στον έλεγχο της ούρησης και στον έλεγχο της στύσης και της ροής του σπέρματος. Είναι οι μύες που χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να σταματήσουμε την ούρησή μας και μπορούν να γυμναστούν σφίγγοντάς τους κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν κάθεσαιΟι ασκήσεις Κέγκελ, γίνονται για την ενδυνάμωση του Ηβοκοκκυγικού μυ και άλλων μυών του πυελικού διαφράγματος. Με τις ασκήσεις Κέγκελ οι άνδρες αποκτούν ισχυρότερη στύση και καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτισής τους.
Πως γίνετε;
Κατά τη διάρκεια της ούρησης, συγκεντρώσου στονέλεγχό της. Μείωσε τη ροή και νιώσε τους μυς που εμπλέκονται σε αυτή τηδιαδικασία και κατανόησε πώς τους ελέγχεις σφίγγοντάς τους. Μην συνηθίζεις να κάνεις τις Κέγκελ κάθε φορά που ουρείς γιατί μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα, αποδυναμώνοντας τους πυελικούς μύες.
Συνέχισε σε καθημερινή βάση τις συσπάσεις αυτές. Καθώς οι μυς αυτοί δεν καταπονούνται ιδιαίτερα, θεωρείται πως με 200«επαναλήψεις» ημερησίως (με διάρκεια κάθε «σύσπασης» 5-30 δευτερόλεπτα).
Η βασική άσκηση Κέγκελ:
Σιγά, σιγά σφίξε τους πυελικούς μυς σε μια κίνηση μέσα έξω. Κράτα την κίνηση μετρώντας ως το τρία και έπειτα χαλάρωσε για τρία δευτερόλεπτα. Επανάλαβε όσες φορές θέλεις ξεπερνώντας το μισό λεπτό καθημερινά.
Έχεις ορατό αποτέλεσμα στην επιμήκυνση του οργασμού σου και στην στύση του πέους.
Πως μεγαλώνει το πέος;
Με την παραδοσιακή μέθοδο των Αράβων του Σουδάν.
Βάλε το πέος σου ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη και με μέτρια πίεση και πλατιές κινήσεις, άρμεξέ το από τη βάση έως την άκρη. Σταμάτα το μασάζ όταν πλησιάζεις στην εκσπερμάτιση. Περίμενε ώσπου να υποχωρήσει η αίσθηση και ξεκίνα. Κάνε το μισή ώρα κάθε μέρα. Αποτελέσματα θα δεις μετά από ένα χρόνο.
«Άρμεγμα του πέους»
Απαιτείται καθημερινή άσκηση και χρήση λαδιού για μασάζ. Όπως κάθε άσκηση, είναι απαραίτητη η προθέρμανση πρινκαι η σταδιακή χαλάρωση μετά από κάθε «σετ». Καλό είναι επίσης ναξυρίσετε την περιοχή γύρω από το πέος, ώστε να μην μπλεχτούν οι τρίχεςκι έχετε ανεπιθύμητα –κι επίπονα- μικροατυχήματα.
Πως γίνετε;
Πλένεις καλά χέρια και το πέος. Τυλίγεις το πέος με μια βρεγμένη ζεστή πετσέτα για 3-5 λεπτά. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία 2-3 φορές. Η διαδικασία επιταχύνει την αιμάτωσή του και μαλακώνει το δέρμα.
1. Άλειψε λάδι στα χέρια και το πέος
2. Με δείκτη και αντίχειρα πιάσε το πέος σου σφιχτά στη βάση του.
3. Κίνησε το χέρι σου αργά από τη βάση προς την κορυφή, κάνε παύση 2δευτερολέπτων και κατόπιν άλλαξε χέρι. Θα πρέπει να σφίγγεις τα δάχτυλα τόσο, ώστε να «παγιδεύεται» το αίμα χωρίς όμως να νιώθεις ενόχληση.
4. Επανέλαβε το προηγούμενο βήμα τουλάχιστον 200 φορές αργά και προσεκτικά, Αν νιώθεις οποιαδήποτε ενόχληση, κάνε παύση 5 λεπτών καισυνέχισε.Χαλάρωση: Κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στο πέος σου για 2-3λεπτά. Πλύνε χέρια και πέος. Συνέχισε καθημερινά τις ασκήσεις έως ότου δεις αποτέλεσμα.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails