-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Sex σε πολυκατοικία - τους κατέγραψε η κάμερα

Δημοσιεύθηκε και μάλιστα με φωτογραφία από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε γνωστή ιστοσελίδα της χώρας. Ο λόγος για το περιστατικό που συνέβη σε πολυκατοικία της Πάτρας και άφησε άναυδους τόσο τον διαχειριστή όσο και ορισμένους ενοίκους.
Γράφει το site: «Ο φόβος για την αυξημένη εγκληματικότητα σε προάστιο της Πάτρας ανάγκασε τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, κάτι που φυσικά δεν γνώριζε το νεόφερτο στην πολυκατοικία ζευγάρι που μια από τις κρυφές κάμερες τους συνέλαβε να σβήνουν τον πόθο τους τις πρώτες πρωινές ώρες σε κοινόχρηστους χώρους. Ο διαχειριστής βέβαια δεν προέβη σε μηνύσεις και απλά απόλαυσε τις σεξουαλικές επιδόσεις του ζευγαριού που δεν ήταν καθόλου άσχημες. Μάλιστα αρκετοί από την πολυκατοικία πληροφορήθηκαν το γεγονός».
Το περιστατικό είναι μεν συνηθισμένο (όλοι γνωρίζουμε ζευγάρια που έχουν συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιους χώρους), αλλά είναι πρωτοφανές ως προς το σκέλος της... κάμερας!
Πάντως ακόμη και οι ψυχολόγοι λένε πως το πάθος των ζευγαριών κάποιες φορές δύσκολα συγκρατείται! «Όποιος υποστηρίξει πως δεν έχει ερωτοτροπήσει (έστω και χωρίς να... προχωρήσει) σε δημόσιο χώρο είναι ψεύτης» λένε ορισμένοι ψυχολόγοι.
Το σεξ σε πολυκατοικίες (σε διάφορους «σκοτεινούς» χώρους) είναι σύνηθες, και γίνεται όχι μόνο επειδή το... πάθος οδηγεί το ζευγάρι σε κάτι τέτοιο, αλλά και επειδή κάποια ζευγάρια (νεαρής κυρίως ηλικίας) στερούνται χώρων!

«Μόδα» το σεξ σε δημόσιους χώρους
Πάντως, σε ζευγάρια νεαρής ηλικίας ακόμη και το σεξ σε δημόσιους χώρους γίνεται... μόδα! Μάλιστα κάποιοι «υπερηφανεύονται» στις παρέες τους πως έκαναν έρωτα... σε ασανσέρ, στην πυλωτή πολυκατοικίας, στην Πλαζ (πίσω από κάποιο δεντράκι), ή ακόμη και στο παγκάκι κάποιας σκοτεινής πλατείας! Υπάρχουν, βέβαια, και ακραίες περιπτώσεις που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως η πρόσφατη στη Σουηδία, όπου ένα ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε λεωφορείο ή αυτή των φωτογραφιών που βλέπετε όπου το ζευγάρι επιδόθηκε σε ερωτική συνεύρεση πάνω στο... πεζοδρόμιο και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης του.

Δεν μπορεί να κάνει σεξ σε κλειστό χώρο!
Όπως υποστηρίζουν αρκετοί, κάθε σωστός άνθρωπος θα πρέπει να έχει κάνει σεξ σε ανοικτό χώρο τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του. Αλλά τι γίνεται όταν κάποια σεξουαλική φοβία σε αναγκάζει να κάνεις σεξ μόνο σε ανοικτούς χώρους; Η Daniele Vincely από το Portsmouth, πάσχει από μία σπάνια σεξουαλική φοβία. Δεν μπορεί να κάνει σεξ σε κανέναν απολύτως κλειστό χώρο και έτσι οι ερωτικές τις πράξεις γίνονται μόνο σε ανοικτούς χώρους. «Στα αγόρια αρέσει στην αρχή. Το θεωρούν πολύ ερεθιστικό να κάνουν σεξ κάτω απ' τα αστέρια, στο δάσος, σε πάρκα, σε παγκάκια και σε παραλίες. Αλλά μετά από λίγο καιρό κουράζονται -ιδιαίτερα όταν βρέχει- και με εγκαταλείπουν», δηλώνει η 24χρονη Αγγλίδα.

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails